Welkom Geluid Licht Contact
Vester Theater Techniek
Ifigineia Brugklastoneel Le Bouchon Hurricane

Lichtontwerp
Voor verschillende theatergroepen uit Den Bosch en omgeving heb ik een lichtplan ontworpen, gerealiseerd en uitgevoerd. Dit doe ik al 6 jaar voor het Brugklastoneel van Gymnasium Beekvliet in samenwerking met regiseuze Anita Van Esch. Ook voor de Radboud Univeriteit Nijmegen heb ik een lichtontwerp gemaakt voor een toneelstuk van de opleiding Psychologie. Ook voor enkele exposities heb ik een lichtontwerp gemaakt.

 

Lichtoperator

Voor enkele voorstelling heb ik alleen de opbouw & uitvoer van het licht gedaan. Voorbeeld hiervan is "Ifigineia, het Koningskind" gespeeld door het boxtheater.

 

Volgspot

Veel ervaring met volgspotten heb ik opgedaan in mijn jaren bij Jeugdtheatergroep MaxTak. Bij de serie voorstellingen van "Reis naar de Steppe" heb ik vrijwel alle voorstellingen gevolgspot.

Ook André Van Duin heb ik meermaals mogen volgen.

 

Stagehand

Zowel bij theater/musical als op festivals ken ik uitstekend mijn weg op het podium, zowel voor het changeren van decors als het in- & omprikken van bands.

 

Theatertechnische Dienstverlening.

Al jaren kom ik met grote regelmaat in vele theaters in nederland ter ondersteuning van het vaste personeel. Dit doe ik met name in theaters in Noord-Oost Brabant en Gelderland.

 

Onderhoud

Ook voor het onderhouden van (conventionele) spots bent U bij mij aan het goede adres. Met vrijwel alle gangbare theaterspots heb ik ervaring. Zo heb ik onder andere het onderhoud gedaan in "De Droomvlucht" in De Efteling in Kaatsheuvel.